parkinfo sunparks logo
sunparks golfkarretje

Golfkarverhuur in Sunparks

Als je recent naar Sunparks bent geweest, heb je waarschijnlijk de golfkarretjes door het park zien rijden (net zoals in Center Parcs). Deze e-cars kan je voor enkele uren huren, maar ook voor meerdere dagen of een hele week.

Makkelijk verplaatsen

Zoals je weet, is Sunparks een autoluw vakantiepark. Je auto moet je na aankomst op de parking zetten. Daar blijft hij de hele vakantie staan. De verplaatsing tussen je huisje, het zwembad, de shop en andere activiteiten maak je te voet.

Dat is niet voor iedereen zo gemakkelijk. Sommige mensen zijn slecht te been en hebben moeite om zich doorheen het park te verplaatsen. Andere vakantiegangers willen simpelweg meer comfort.

De oplossing: een Sunparks golfkar.

Met deze golfkar, ook wel e-car genoemd, rij je makkelijk doorheen het park.

Er zijn golfkarretjes met zitplaatsen voor 4 en 6 personen. Alle wagentjes zijn voorzien van een afdakje, waardoor je ze ook bij slecht weer kan gebruiken. Handig!

Prijzen

De huurprijs van de e-cars in Sunparks is afhankelijk van de lengte van je verblijf. Een golfkar voor 4 personen kost ongeveer €150 voor 2 dagen. Voor 4 dagen betaal je zo’n €180.

Wil je de prijs voor jouw verblijf raadplegen? Dat kan. Je moet hiervoor deze drie stappen volgen:

  1. Ga naar sunparks.be, kies een park en selecteer een verblijf.
  2. Ga in de checkout naar de 3e stap (Extra’s).
  3. Onder ‘Verhuur‘ vind je de optie ‘E-carverhuur‘ met daarbij de prijs voor de geselecteerde data
sunparks golfkar e-car huren

Tip: door een Sunparks golfkar op voorhand te reserveren via de website krijg je dikwijls een beter prijs dan wanneer je ter plaatse huurt.

Doen of niet?

Persoonlijk verkies ik nog steeds om te voet door het park te wandelen. Maar ik kan me wel inbeelden dat het soms wel de moeite waard is. Mijn vriendin was bijvoorbeeld hoogzwanger toen ze naar Sunparks op vakantie ging. Ze huurden toen een golfkar voor extra comfort. Daar maakte ze dankbaar gebruik van.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief