parkinfo europarcs
europarcs met jacuzzi of hottub

EuroParcs met jacuzzi of hottub

Een vakantie dient in de eerste plaats om te ontspannen. En dat lukt makkelijker met een jacuzzi of hottub in je EuroParcs huisje. Er zijn een tiental parken waar je geniet van zo’n heerlijk warm (bubbel)bad.

Jacuzzi huisjes in EuroParcs

Een jacuzzi is een buitenspa met massagejets. De waterstralen masseren je spieren, waardoor je helemaal tot rust komt. Er zijn verschillende programma’s om uit te kiezen. Sommige outdoor whirlpools hebben tevens ingebouwde verlichting, wat erg leuk is als je na het avondeten nog even wil ontspannen. De meeste jacuzzi’s bieden plaats aan 4 personen, maar in sommige EuroParcs huisjes vind je grotere modellen.

EuroParcs huisjes met een jacuzzi zijn beschikbaar in volgende parken:

europarcs huisje met jacuzzi

Hottub huisjes in EuroParcs

Ter verduidelijking: een hottub is een jacuzzi zonder massagestralen. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een kuip of ton met heerlijk warm water. De hoge temperatuur van het water verbetert de bloedcirculatie, herstelt de spieren én vermindert stress. Alleen maar voordelen dus.

Krijg jij al zin in een vakantie? Op deze pagina vind je een overzicht van alle EuroParcs vakantiehuizen met een hottub.

europarcs huisje hottub
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief