parkinfo sunparks logo
dagje zwemmen in sunparks

Gaan zwemmen in Sunparks

Er is niets leuker dan een weekend of midweek in De Kempense Meren of Oostduinkerke aan zee. Maar kan je ook gewoon een dagje gaan zwemmen in Sunparks? Jazeker! Ook voor één dag ben je meer dan welkom.

Dagje zwemmen in Sunparks

In België krijgen we regelmatig te maken met slecht weer. Regen, vriestemperaturen… dat is geen weer om buiten iets te gaan doen. Rep je daarom naar de Aquafun in Sunparks.

De Aquafun is een overdekt tropisch zwemparadijs dat garant staat voor uren waterplezier. Je geniet er van verschillende zwembaden, glijbanen, een wildwaterbaan en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er kinderbaden met lekker warm water, fonteintjes en glijbaantjes.

Even ontspannen? Ga naar het solarium of de wellnessruimte.

Trouwens, je kan je zwemdagje bij Sunparks combineren met een bezoek aan de Kids World. In deze overdekte speeltuin zullen kinderen zich geen seconde vervelen.

PS: vergeet niet om rekening te houden met de openingstijden van de Aquafun en Kids World.

Wat kost het?

De tarieven verschillen naargelang de dagen, het seizoen en het park.

Meestal betaal je voor volwassenen zo’n 15 euro, voor kinderen tot 12 jaar circa 13 euro en voor kleintjes jonger dan 2 jaar slechts 5 euro. Actuele prijzen zijn terug te vinden op sunparks.be/dagbezoekers.

Mindervalide personen mogen gratis één begeleider meenemen naar de Aquafun.

Wat moet je meenemen?

  • Zwemkledij
  • Handdoek(en)
  • Muntstuk voor de locker
  • Shampoo voor na het zwemmen
  • Zwembandjes voor de kinderen

Groepskorting voor Sunparks dagtickets

Groepen van meer dan 15 personen krijgen een korting wanneer ze een dagje gaan zwemmen in Sunparks. Je moet hiervoor wel op voorhand reserveren. Dat kan op het volgende e-mail adres: r.spod@groupepvcp.com of bel 058 23 73 12.

Verken de rest van het park

Een dagje zwemmen in Sunparks is veel meer dan een bezoek aan de Aquafun. Na enkele uren zwemplezier kan je de rest van het park verkennen. Reserveer bijvoorbeeld een potje minigolf of bowling. Om de dag af te sluiten, kan je naar het buffet of een van de andere eetgelegenheden die het park te bieden heeft.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief