parkinfo sunparks logo
sunparks buffet

Het buffet in Sunparks

Zoals je weet, zijn er op het vlak van eten in Sunparks enorm veel mogelijkheden. Een van de meest populaire trekpleister is het all-you-can-eat buffet. Met zoveel keuze is er voor elk wat wils.

Sunparks all-you-can-eat buffet

Voor het Sunparks buffet ga je naar het Tasty restaurant (Kempense Meren) of Neptunus restaurant (Oostduinkerke aan Zee). Je kan er terecht voor een ontbijt of een diner. ’s Middags zal je zelf moeten koken in je eigen bungalow, of snel iets eten in de bar in de Aquafun.

Ontbijtbuffet

Geen zin om te ontbijten in je Sunparks vakantiehuisje? Geen probleem. Schijf gewoon aan bij het ontbijtbuffet. Tussen 8u en 10u serveert men diverse broodjes, vleeswaren, kazen, yoghurts en ontbijtgranen. Er zijn ook een paar warme gerechten verkrijgbaar.

Voor dit buffet in Sunparks betaal je als volwassene €15,50. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts €8,50, terwijl de allerkleinsten (0 tot 3 jaar) gratis eten.

Dranken zoals koffie, thee, melk, water en vruchtensappen zijn inbegrepen in de prijs.

Om zeker te zijn van een plaatsje, kan je best op voorhand reserveren.

Avondbuffet

’s Avonds is er een diner buffet in Sunparks. In restaurant Tasty/Neptunus geniet je van verschillende warme gerechten. Er zijn een paar vaste klassiekers, terwijl er ook regelmatig nieuwe gerechten opduiken. Voor groot en klein is er een overvloed aan keuze. Schuif gerust nog een keertje aan, want je profiteert van een all-you-can-eat formule. Maar vergeet niet om wat plaats te houden voor het ruime assortiment aan desserten. Yummy!

De prijs van het diner buffet bedraagt €28,95 voor volwassenen (excl. dranken). Kinderen tot 12 jaar betalen €13,95. Wie jonger is dan 3 eet gratis mee.

Net als bij het ontbijtbuffet raad ik aan om een tafel te reserveren.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief