parkinfo centerparcs logo
centerparcs bij plopsa

Center Parcs dicht bij Plopsaland

Center Parcs is de favoriete vakantiebestemming van vele gezinnen met kinderen. En kinderen doen niets liever dan naar een attractiepark zoals Plopsaland gaan. De oplossing: Center Parcs en Plopsa combineren.

Plopsa Coo

Aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo ligt Plopsa Coo. Het pretpark combineert avontuur en natuur. Je vindt een 20-tal attracties, zoals de achtbanen ‘De Smurfer’ en ‘Vicky’. Daarnaast zijn er regelmatig shows en evenementen voor bezoekers.

Center Parcs Les Ardennes ligt op slechts 15 km van Plopsa Coo. Dit wil zeggen dat je met de auto na ongeveer 16 minuten rijden al in het park bent. Perfect voor een daguitstap tijdens je verblijf.

plopsa coo bij center parcs les ardennes

Plopsa Indoor Hasselt

Bij slecht weer is er geen leukere plek dan Plopsa Indoor Hasselt. Dat is het eerste overdekte themapark van België. Maar liefst 25 magische attracties staan te wachten op bezoekers van alle leeftijden.

Verblijf je in Center Parcs Erperheide? Dan is een bezoek aan dit themapark zeker de moeite waard. Plopsa Indoor Hasselt ligt op 31 km afstand. Met de auto doe je er zo’n 40 minuten over.

Plopsaland De Panne

Wist je al dat Plopsaland De Panne het meest bezochte pretpark van België is? Er komen jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers. En dat is geen verrassing. Gasten maken er plezier op 53 attracties, van spannende achtbanen tot zinderende waterattracties en sfeervolle draaimolens. En uiteraard zijn er nog een heleboel andere faciliteiten, waaronder winkels en restaurants.

Als je Plopsaland De Panne en Center Parcs wil combineren, moet je een verblijf in Park De Haan boeken. Deze Center Parcs ligt op 56 km afstand, wat neerkomt op een autoritje van drie kwartier. Dat is nog doenbaar voor een daguitstap met de kinderen.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa heeft al enkele jaren een themapark in Nederland. Plopsa Indoor Coevorden ligt in de gemeente Dalen.

Misschien doet die naam een belletje rinkelen, want het is dezelfde gemeente waar Center Parcs De Huttenheugte ligt. Plopsa ligt op wandelafstand van dit vakantiepark. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Nog een alternatief is Parc Sandur. Deze Center Parcs vind je op 15 km van Plopsa Indoor Coevorden. Dat is niet ver. Je zou bijvoorbeeld een paar fietsen kunnen huren in het Cycle Center en naar het Plopsapark fietsen.

Tip: er zijn ook Sunparks parken bij Plopsa.

plopsa indoor coevorden
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief