parkinfo sunparks logo
ontbijten in sunparks

Ontbijt in Sunparks

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Gelukkig heeft Sunparks verschillende ontbijtmogelijkheden, gaande van een snelle hap in je eigen huisje tot een uitgebreid buffet in het Park Center.

Ontbijten in je vakantiehuisje

Elk vakantiehuisje is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, inclusief kookplaat, microgolfoven en koelkast. Je kan dus zelf een heerlijk ontbijt op tafel toveren – net zoals thuis. En wanneer het mooi weer is kan je heerlijk buiten ontbijten op je eigen terras. Zalig!

Boodschappen doe je in het winkeltje in het Park Center. Daar vind je een uitgebreid assortiment etenswaren, zoals dagvers brood, beleg, koffie, fruitsap, ontbijtgranen, melk, enz. Je kan er ook kranten en tijdschriften kopen om tijdens het ontbijt te lezen.

Het ontbijtbuffet

Geen zin om zelf te koken tijdens je vakantie?

Ga naar het buffetrestaurant van Sunparks. Daar geniet je van een all-you-can-eat ontbijtbuffet. Er is voor ieder wat wils:

  • Diverse broodjes
  • Vleeswaren
  • Kazen
  • Yoghurts
  • Vers fruit
  • Warme gerechten

Ook dranken zoals koffie, thee, water, warme chocomelk, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen.

Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis. Voor oudere kinderen en volwassenen verschilt de prijs van het ontbijtbuffet per park. Kijk op sunparks.com voor meer informatie.

Ontbijten buiten het park

Tenslotte is er nog een derde mogelijkheid om te ontbijten in Sunparks: een koffiebar buiten het park zoeken. Er zijn verschillende goede horecazaken in de buurt die ’s ochtends een ontbijt aanbieden. Ik heb een paar mogelijkheden verzameld:

Nabij Sunparks Kempense Meren:

Nabij Sunparks Oostduinkerke aan zee

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief