parkinfo sunparks logo
sunparks oostduinkerke aan zee

Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Zoek je een vakantiepark dicht bij het strand? Dan is Sunparks Oostduinkerke de perfecte bestemming. Je zit vlakbij het Noordzeestrand van Nieuwpoort. En als het weer te slecht is om naar het strand te gaan, kan je nog steeds in het subtropisch zwembad met glijbanen en golfslagbad terecht.

2.000m² Waterpret

Waterliefhebbers moeten zeker naar de Aquafun gaan. Dat is een overdekt zwemparadijs waar de hele familie zich urenlang amuseert. Trotseer de golven in het golfslagbad, ga door de stroomversnelling en laat je verrassen door de unieke Black Hole glijbaan. Er is tevens een buitenbad. Maak je geen zorgen: dat is verwarmd. Zelfs bij vriesweer is het hier zalig vertoeven.

De allerkleinsten worden natuurlijk niet vergeten. Je kinderen spelen in het veilige kinder-doe-bad van de Aquafun. De mini-glijbaantjes en waterspuwers bezorgen ze de tijd van hun leven.

aquafun van sunparks oostduinkerke zwembad

Een actieve vakantie

Sunparks Oostduinkerke is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil. Er is namelijk een ruim activiteitenaanbod: tennis, beachvolleybal, waterfietsen, minigolf, boogschieten, squash… noem maar op. Ook in de buurt van het park zijn er een heleboel activiteiten te vinden.

Kinderen hoeven zeker niet stil te zitten. In de vele speeltuintjes kunnen ze zichzelf helemaal uitleven. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de allerkleinsten, waaronder een Kids Disco en een heuse make-over.

Liever wat ontspanning? Sunparks Oostduinkerke aan zee beschikt over een uitgebreid saunacomplex, waar je geniet van sauna’s, baden en massages.

wellness in sunparks oostduinkerke

Grote en kleine vakantiehuisjes

In dit Belgische vakantiepark heb je de keuze uit twee soorten vakantiehuisjes: ‘Select‘ en de meer luxueuze ‘Exclusive‘ cottage (inclusief infraroodsauna). Deze huisjes zijn standaard uitgerust met een keuken, woonkamer, badkamer en 1 of meerdere slaapkamers. Je boekt ze voor 2 tot 8 personen. Met een grote groep op vakantie? Boek dan meerdere vakantiehuisjes naast elkaar.

Winkels en restaurants

In de supermarkt van Sunparks Oostduinkerke haal je alle ingrediënten om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Maar niet iedereen wil koken tijdens zijn/haar vakantie. Gelukkig zijn er enkele restaurants in het park. Van een burger restaurant tot een all you can eat buffet: waar heb jij zin in vandaag?

In de omgeving

Je hoeft trouwens niet je volledige verblijf in het park door te brengen. In de buurt van Sunparks Oostduinkerke aan zee zijn er een heleboel leuke bezienswaardigheden:

  • Natuurreservaat De IJzermonding
  • Sealife Blankenberge
  • The Outsider Coast
  • Plopsaland en PlopsAqua

Adres

Dit is het adres van Sunparks Oostduinkerke aan zee: Polderstraat 158 8670 Oostduinkerke.

Meer info

Meer weten over dit vakantiepark aan zee?

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief