landal roompot overname

Officieel: Roompot wordt binnenkort Landal

Zoals je misschien al weet, zijn Roompot en Landal Greenparks in 2023 samengesmolten tot één bedrijf. Deze maand werd beslist dat beide vakantieparken onder dezelfde naam verder gaan: Landal. Volgens het bestuur is deze naam bekender bij vakantiegangers en klinkt hij beter in het buitenland.

300 Parken in 13 landen

Door de overname van Landal door Roompot werd het aanbod uitgebreid tot ruim 300 vakantieparken verspreid over 13 landen. Vakantiegangers hebben binnenkort dus nog meer keuze om via landal.be een verblijf te boeken.

Nieuw logo en andere mascottes?

Naast de naamsverandering (van Roompot) komt er ook een nieuw logo. Hoe dat eruit ziet, dat weten we nog niet. Ik verwacht alleszins geen al te grote wijzigingen.

Daarnaast komt er beraad over de mascottes van beide parken. Blijven Koos Konijn (Roompot) en Bollo de Beer (Landal), of komt er een nieuwe mascotte?

Het nieuwe merk wordt in het najaar van 2024 gelanceerd. Het is dus nog even wachten op de nieuwe richting die Landal uitgaat.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar een vakantiepark, heb ik elk jaar een vakantie doorgebracht in Center Parcs, Sunparks of Landal Greenparks. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor deze parken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Recente berichten

Categorieën

Nieuwsbrief