parkinfo landal
landal vennenbos zwembad

Een kijkje in het zwembad van Landal Vennenbos

Het Vennenbos is een van de Landal parken met een subtropisch zwembad. Benieuwd welke waterattracties je hier mag verwachten? Lees snel verder en neem mee een kijkje in het zwembad.

Een spetterend zwemparadijs

Het subtropisch zwembad is het kroonjuweel van Landal Vennenbos. En terecht, want hier zullen vakantiegangers van alle leeftijden zich geen seconde vervelen. Er zijn verschillende zwembaden en attracties om te ontdekken:

Golfslagbad

Het golfslagbad neemt de meeste ruimte in. Het bestaat uit verschillende zwemzones. Vooraan is het water ondiep, wat perfect is voor kinderen. Geoefende zwemmers kunnen achteraan in het diepe stuk een paar baantjes zwemmen. Na een tijdje weerklinkt een geluidssignaal, waarna de golven door het water razen.

landal vennenbos zwembad golfslagbad

Voor kinderen

Surfers Splash Bay is absoluut een aanrader voor gezinnen met kinderen die in Landal Vennenbos verblijven. Dit is een heuse waterspeeltuin. Er zijn meerdere platformen met sproeiers, waterkanonnen en glijbanen. Maar pas op, want als de grote emmer bovenaan helemaal vol zit, valt er een grote hoeveelheid water naar beneden. Heerlijk!

Ook aan baby’s werd er gedacht. Het KinderDoeBad, dat de naam Laid Back Lagoon kreeg, is gevuld met lekker warm water. Hier kunnen de allerkleinsten zich helemaal uitleven.

landal zwembad surfers slash bay

Glijbanen

Het zwembad van Landal Vennenbos heeft meerdere glijbanen. Voor de allerkleinsten zijn er rustige glijbanen in het kinderbad en de Surfers Splash Bay. Mag het wat sneller? Ga in de verduisterde Wild Wave buis. Vooral het donkere stuk met ledlampjes is erg leuk.

landal vennenbos glijbanen

Wildwaterbaan

Een van mijn favoriete waterattracties in Landal Het Vennenbos is de Waikiki White Water Creek. Dat is een wildwaterbaan met leuke, snelle afdalingen.

Waikiki White Water Creek wildwaterbaan in landal vennenbos

Bubbelbad

Stap in het bubbelbad om heerlijk te ontspannen. Het warme water ontspant je spieren en gewrichten. Voor nog meer relaxatie is er het solarium.

landal vennenbos bubbelbad

Openluchtzwembad

Tenslotte is er nog een openluchtzwembad. Op warme dagen is dit een echte hotspot. Rust even uit met een boek aan de waterkant en spring nadien terug het water in.

Praktische info

  • Toegang tot het zwembad is gratis wanneer je in Landal Het Vennenbos verblijft.
  • Je kan ook een dagje gaan zwemmen. Hiervoor moet je tickets kopen (online of aan de receptie). Kinderen tot 2 jaar mogen gratis binnen.
  • Het zwembad is doorgaans open van 10u00 tot 21u00, maar deze tijden kunnen afwijken. Check de Landal app voor de meest actuele openingsuren.

Je verblijf in Landal Het Vennenbos boeken?

Ga naar landal.be, boek je vakantie en geniet binnenkort van het heerlijke subtropische zwembad!

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief