vakantieparken in de ardennen met zwembad

Vakantieparken in de Ardennen met zwembad

Een vakantiepark is altijd leuker wanneer er een zwembad is. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor jezelf. Een verfrissende duik kan wonderen doen, vooral op warme dagen.

Zoek jij een vakantiepark in de Ardennen met een zwembad? Neem dan zeker een kijkje naar mijn suggesties.

3 Vakantieparken met zwembad in de Ardennen

Ik heb in totaal 3 vakantieparken gevonden die in de Belgische Ardennen gelegen zijn én een zwembad hebben (indoor en/of outdoor):

Center Parcs Les Ardennes

Les Ardennes is het enige vakantiepark van Center Parcs in de Belgische Ardennen. Het ligt verstopt tussen glooiende bergen met naaldbossen. Na de overname (dit was vroeger een Sunparks) kregen de accommodaties en faciliteiten een grondige make-over.

Deze Center Parcs in de Ardennen heeft – net als andere locaties van de keten – een subtropisch zwembad genaamd Aqua Mundo. Hier vind je een groot golfslagbad met allerlei glijbanen. Mijn favoriet is de Duo Racer, waarbij je probeert om als eerste in het water te plonsen. Kinderen spelen in het kinder-doe-bad. Voor wat ontspanning nestel je jezelf in een van de bubbelbaden.

Ontdek Center Parcs Les Ardennes >

center parcs les ardennes zwembad

Landal Village l’Eau d’Heure

Landal Greenparks heeft allerlei vakantieparken in België. Helaas is er maar eentje met een zwembad in de Ardennen gelegen.

Het zwembad maakt deel uit van het wellnesscentrum. Hier geniet je – tegen betaling – van een frisse duik of een van de andere faciliteiten, waaronder luxe bubbelbaden, sauna’s, infraroodcabines, een hammam, luminotherapie en een belevingsdouche. Er zijn ook verschillende beauty- en wellnessbehandelingen om uit te kiezen.

Ontdek Landal Village l’Eau d’Heure >

landal village l'eau d'heure

Vakantiepark Worriken

Het derde vakantiepark in de Ardennen met zwembad is Worriken. Hier heb je verschillende overnachtingsmogelijkheden: vakantiehuizen (max. 5 personen), hotelkamers en een camping.

Vul je dag met een van de vele sportieve activiteiten. Je kan tennissen, voetballen, mountainbiken, surfen, kajakken, enz. Uiteraard is het overdekte zwembad een belangrijke troef. ’s Avonds doe je terug energie op in het lokale restaurant, dat een wisselende menukaart heeft.

Ontdek vakantiepark Worriken >

vakantiepark worriken ardennen
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar een vakantiepark, heb ik elk jaar een vakantie doorgebracht in Center Parcs, Sunparks of Landal Greenparks. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor deze parken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Recente berichten

Categorieën

Nieuwsbrief