parkinfo centerparcs logo
oudste center parcs

Wat is het oudste park van Center Parcs?

In 2017 vierde Center Parcs haar 50e verjaardag. Dit wil zeggen dat het bedrijf ontstond in 1977. Over de jaren heen is het flink gegroeid en werden er veel nieuwe vakantieparken geopend (en ook enkele gesloten). Maar welke Center Parcs is het oudste?

De Eemhof

De Eemhof is het oudste Center Parcs park dat momenteel nog open is. Deze vakantiebestemming opende haar deuren in 1980.

Niet veel later zag Center Parcs Erperheide het levenslicht, gevolgd door De Kempervennen en het Heijderbos. In chronologische volgorde zijn dit de oudste Center Parcs vakantieparken:

De vernieuwingsgolf

Oubollig of versleten kunnen we deze parken zeker niet noemen. Center Parcs is volop bezig met een vernieuwing van alle locaties. Zo werden de bungalows gerenoveerd. Ze kregen nieuwe technieken, een fris interieur en nog meer comfort. Ook andere faciliteiten, gaande van de Aqua Mundo tot de Market Dome en speeltuintjes, kregen een make-over.

Zelfs de oudste Center Parcs parken voldoen dus weer aan de modernste eisen op het vlak van comfort en duurzaamheid.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief