parkinfo landal
mindervalide huisjes in landal vakantieparken

Dit zijn alle mindervalide huisjes in Landal

Iedereen verdient een ontspannende vakantie, ook als je extra zorg nodig hebt. Daarom heeft Landal allerlei mindervalide huisjes gebouwd. Deze vakantiehuizen hebben talrijke aanpassingen voor meer comfort.

Verschillende soorten aangepaste accommodaties

Belangrijk om te weten: er zijn 3 categorieën mindervalide vakantiewoningen in Landal:

  • Breed toegankelijk: deze Landal huisjes zijn geschikt voor mensen die slecht te been zijn, een rollator of krukken gebruiken. Ze hebben een slaapkamer en badkamer (met inloopdouche) op de begane grond en het toegangspad naar de bungalow is verhard.
  • Extra toegankelijk: Landal huisjes aangepast aan rolstoelgebruikers, met deuren van minimaal 85 cm breed, een douchezitje, een toilet met beugels, een een hoog/laagbed, enz.
  • Speciaal toegankelijk: Naast de faciliteiten van de extra toegankelijke accommodatie vind je hier een onderrijdbaar werkblad in de keuken en een berging met een oplaadpunt voor een scootmobiel.
mindervalide badkamer in landal

Zorg tijdens je vakantie

In de Nederlandse Landal parken kan je gebruik maken van Comfortzorg, een organisatie die vakantiegangers met een beperking helpt met begeleiding, verpleging en verzorging. Neem een kijkje op comfortzorg.nl/vakanties voor meer informatie.

Welke Landal parken hebben mindervalide huisjes?

Hieronder vind je een overzicht van alle 35 parken die mindervalide bungalows en vakantiehuizen aanbieden, opgesplitst per land:

België

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Verenigd Koninkrijk

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief