parkinfo sunparks logo
beste en leukste sunparks in belgie

Wat is de leukste Sunparks van België?

Je wil graag naar een Sunparks in België op vakantie maar weet niet welk park je moet kiezen? Dan ben je aan het juiste adres. Ik ging namelijk op zoek naar de leukste Sunparks op basis van de waarderingen van bestaande klanten. Hopelijk helpt die info om de knoop door te hakken.

De beste Sunparks volgens klanten

Het is moeilijk om de beste Sunparks in België te selecteren. Dit blijft steeds een persoonlijke keuze, omdat iedereen andere verwachtingen heeft.

Om toch een ‘winnaar’ aan te duiden, heb ik me laten leiden door de reviews van andere klanten. Op Google, Booking en Tripadvisor hebben reeds duizenden bezoekers een score gegeven voor hun verblijf. Dat lijkt me een goede leidraad om de leukste Sunparks van België te vinden.

Hieronder staan alle scores:

Sunparks OostduinkerkeSunparks Kempense Meren
Google score3,7 op 53,6 op 5
Booking score7,1 op 106,9 op 10
Tripadvisor score3,5 op 53,5 op 5

Zoals je ziet, liggen de scores vrij dicht bij elkaar. Beide Sunparks parken zijn dus een bezoekje waard.

Toch scoort het park in Oostduinkerke net iets beter dan Kempense Meren (op Google en Booking, tenminste). Hierdoor kunnen we Sunparks Oostduinkerke als leukste Sunparks benoemen.

sunparks oostduinkerke aan zee

Heb jij een andere mening?

Ik heb het eerder al gezegd: dit blijft een persoonlijke keuze. Wat de ene goed vindt, is voor de andere misschien een afknapper. Het is dus perfect mogelijk dat jij de Kempense Meren verkiest boven Oostduinkerke aan zee.

Daarom ben ik benieuwd naar jouw mening. Post een reactie op de bericht en vertel ons wat volgens jou de leukste Sunparks van België is.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief