parkinfo landal
wanneer landal boeken

Landal boeken: wanneer is het beste moment?

Wanneer is het beste moment om Landal te boeken? Het antwoord vind je op deze pagina. Ontdek snel wanneer je Landal kan boeken met een maximale korting.

Ga in het laagseizoen

Vakanties zijn altijd duurder tijdens het hoogseizoen. In juli en augustus hebben veel mensen verlof genomen op hun werk en trekken ze naar een hotel of vakantiepark. Dat geldt ook voor de herfstvakantie, kerstvakantie en andere schoolvakanties. De vraag naar vakantiehuizen ligt enorm hoog. Hierdoor stijgen de prijzen.

Wanneer moet je dan naar Landal gaan? Tijdens het laagseizoen natuurlijk! Boek indien mogelijk een verblijf op momenten dat er geen schoolvakanties of feestdagen zijn. Dan betaal je waarschijnlijk minder.

Let wel op: deze periode verschilt van land tot land. Wil je bijvoorbeeld naar een Landal park in Nederland of Duitsland, dan gelden er andere vakantieperiodes dan bij ons.

Boek min. 6 maanden op voorhand

Wacht niet te lang. Wanneer je enkele maanden op voorhand reserveert, geeft Landal een mooie vroegboekkorting bovenop de standaard prijs. Die gaat tot wel 30%. Op de totale prijs van je verblijf betekent dit al gauw een winst van enkele honderden euro’s.

Wanneer moet je dan Landal boeken? Wel, ik raad aan om 6 maanden op voorhand te reserveren. Voor een vakantie tijdens de zomermaanden kan je dus best rond de jaarwisseling een verblijf zoeken.

Profiteer van de vroegboekkorting >

Last minute boeken

Ben je niet gebonden aan bepaalde periodes zoals schoolvakanties om op reis te gaan? Dan is het voordeliger om last minute je Landal verblijf te boeken.

De meeste parken zijn zelden uitverkocht tijdens rustige periodes. Hierdoor kunnen de prijzen voor deze vakantiehuizen flink in prijs dalen. Wachten op een last minute verblijf in Landal is dus lekker goedkoop.

Ontdek de last minutes >

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief