parkinfo landal
landal bij toverland

Landal in de buurt van Toverland

Ben jij verzot op achtbanen en spannende attracties? Combineer je vakantie in Landal met een uitstap naar Toverland!

Attractiepark Toverland

Toverland is een pretpark in het Nederlandse Sevenum. Het park opende voor het eerst haar deuren in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire bestemming voor jong en oud. Het staat bekend om haar betoverende sfeer en grote verscheidenheid aan attracties voor bezoekers van alle leeftijden.

Het pretpark is opgedeeld in verschillende themagebieden, waaronder Land van Toos, Wunderwald, Ithaka, en Port Laguna. Hier vind je onder andere achtbanen, waterattracties, draaimolens en thematische ritten. Enkele van de meest populaire attracties zijn Troy (een houten achtbaan) en Fenix (een wing coaster).

attractiepark toverland

3x Landal bij Toverland

Wil jij een Landal vakantie combineren met een bezoekje aan Toverland? Er liggen maar liefst 3 parken in de buurt:

Landal Domein De Schatberg

Het Landal park dat het dichts bij Toverland ligt, is Domein De Schatberg. In vogelvlucht bedraagt de afstand slechts 1,5 km. Via de wegen is dat circa 6 minuten met de auto en 9 minuten met de fiets.

Dit vakantiepark biedt jong en oud volop vermaak. Highlight is het grote binnen- en buitenzwembad, inclusief glijbanen, stroomversnelling, peuterbad en whirlpool. Daarnaast zijn er bijzonder veel buitenactiviteiten. Waterskien, paintball, adventure golf… waar heb jij zin in vandaag?

Landal Domein De Schatberg heeft maar 17 verschillende soorten vakantiehuizen. Die bieden plaats aan 4 tot wel 32 (!) personen.

landal domein de schatberg bij toverland nederland

Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen ligt wat verder weg van Toverland, maar nog steeds dicht genoeg voor een daguitstapje. Met de auto ben je ongeveer 30 minuten onderweg.

Met een vakantie in De Lommerbergen sla je twee vliegen in één klap. Je kan niet alleen met je gezin een bezoekje brengen aan Toverland, maar ook genieten van het vernieuwde subtropisch zwembad. Nadien trek je met de kinderen naar de indoor speeltuin of het avontureneiland.

Overnachten doe je in een van de comfortabele bungalows voor 2 tot 8 personen. Er zijn zelfs speciale baby- en kinderbungalows beschikbaar.

Landal De Vers

Landal De Vers is het 3e park nabij Toverland. Net als De Lommerbergen mag je circa 30 minuten reistijd rekenen wanneer je met auto gaat.

Er zijn nog meer leuke bezienswaardigheden in de buurt van dit vakantiepark. Breng een bezoekje aan recreatieplas ’t Schaartven, natuurgebied Nationaal Park de Maasduinen of Zoo Parc Overloon.

Blijf je liever in het park? Landal De Vers heeft een ruim activiteitenaanbod, van minigolf en zwemmen tot fietsen.

landal vakantiepark de vers
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief