parkinfo landal
landal last minute deals

Tips voor de beste Landal last minute

Overweeg je een Landal last minute? Wacht nog even met boeken. Ik geef je namelijk een paar nuttige tips om de beste last minute deals te vinden.

Tip #1: Boek 2 à 3 weken voor vertrek

Zelfs de prijzen van last minutes fluctueren. Naargelang de vraag en het aanbod kan je voor hetzelfde verblijf meer of minder betalen.

Voor een maximale besparing kan je best 2 à 3 weken voor vertrek je Landal last minute boeken. In het verleden is gebleken dat gedurende deze periode de prijzen het laagst zijn.

Boek je te vroeg, dan loopt je extra kortingen mis. Boek je te laat, dan zijn er misschien geen accommodaties meer beschikbaar.

Tip #2: Kijk naar het buitenland

Kijk ook eens naar Landal last minutes in het buitenland.

Ik heb al gemerkt dat er vaak flinke prijsverschillen zijn tussen landen. Dat wordt veroorzaakt door schoolvakanties die niet altijd samenvallen.

Stel dat je in België een last minute zoekt voor de herfstvakantie. Wanneer de herfstvakantie in Nederland op een ander moment valt, zal je hier goedkopere last minutes vinden. Daarom is het zo interessant om buiten de eigen landsgrenzen te kijken.

Tip #3: Houd de sociale media in het oog

Een van mijn favoriete tips voor een last minute vakantie: houd de sociale media van Landal in het oog.

Wanneer een park veel niet-verhuurde vakantiewoningen heeft, probeert men de reservaties een duwtje in de rug te geven door een post te publiceren over het park in kwestie. Neem dus zeker een kijkje op de Facebook, Instagram en TikTok accounts. Zo vind je misschien wel een super goedkope last minute in Landal.

Tip #4: Specifieke wensen? Vergeet de last minutes

Helaas, een last minute is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je heel specifieke wensen hebt (bijvoorbeeld een bepaald park of type vakantiewoning waarin je wil verblijven) dan kan je best ruim op voorhand reserveren. Anders zijn jouw voorkeuren misschien uitverkocht.

Boek je enkele maanden op voorhand, dan geniet je van een mooie vroegboekkorting.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief