parkinfo landal
landal boomhut

Overnachten in een Landal boomhut

Naast de traditionele bungalows zijn er verschillende Landal parken die unieke accommodaties hebben. Je kan bijvoorbeeld overnachten in een boomhut. Op enkele meters boven de grond, tussen de bladeren, ziet de wereld er ineens heel anders uit. Van kinderen tot volwassenen; zo’n Landal boomhut valt bij iedereen in de smaak.

3 Landal parken met boomhut

Er zijn maar liefst 3 parken met een boomhut te vinden:

Vakantiepark Miggelenberg

In het Nederlandse Hoenderloo vind je vakantiepark Miggelenberg. Dit Landal park ligt vlak naast het Nationale Park De Hoge Veluwe. Je bent dus omgeven door het groen.

Er zijn bungalows van 2 tot wel 18 personen. Maar dé blikvanger van Miggelenberg is de Tree House. Dat is een boomhut gelegen op 3 meter boven de grond. Het grote terras is de perfecte plek om te genieten van het mooie weer tijdens je ontbijt of een barbecue. Ondertussen kunnen de kinderen spelen in de glijbaan aan de rechterkant van het terras.

Landal Clowance

Landal Clowance is een historisch landgoed gelegen in Cornwall (Verenigd Koninkrijk), met een 18e-eeuws landhuis omringd door luxe lodges en exclusieve accommodaties. Een van die accommodaties is The Treehouse. Deze boomhut heeft een koperen badkuip op het terras – ideaal om te ontspannen na een actieve dag aan de Engelse zuidkust.

landal clowance treehouse

Landal Forest Resort Your Nature

Forest Resort Your Nature is een van de nieuwste Landal parken in Europa. Het is een ecopark met veel aandacht voor duurzaamheid. De accommodaties werden gebouwd met natuurlijke materialen die een lage milieu-impact hebben en mooi passen in de groene omgeving.

Vakantiepark Miggelenberg en Landal Clowance hebben eerder traditionele boomhutten. In Forest Resort Your Nature koos men voor een moderner ontwerp. The Tree Loft is een kubistische boomhut voor 2 tot 4 personen. Dankzij de grote ramen verdwijnt de grens tussen binnen en buiten. Maar het mooiste uitzicht heb je op het dakterras.

boomhut in landal forest resort your nature
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief