parkinfo centerparcs logo

Welke huisjes van Center Parcs zijn vernieuwd?

Er waait een frisse wind door Center Parcs. De voorbije jaren werden honderden huisjes vernieuwd. Welke dat zijn, lees je op deze pagina.

Vernieuwde Center Parcs huisjes

De Vossemeren

Als ik helemaal eerlijk ben: het werd hoog tijd dat de cottages in De Vossemeren een upgrade kregen. Sommige hadden hun beste tijd gehad.

Recent werden alle Comfort, Premium en VIP cottages vernieuwd. En dat is niet alleen een nieuw likje verf. Het volledige interieur werd aangepakt. Er kwamen nieuwe meubels, vloeren, gordijnen, verlichting… Alles ziet er veel luxueuzer uit. Het is dus zeker de moeite waard om dit park te ontdekken.

Wist je trouwens dat ook de hotelkamers van Center Parcs De Vossemeren in een nieuw kleedje werden gestoken? De hotelsuites voelen nu veel warmer en huiselijker aan.

premium cottage center parcs vossemeren
Woonkamer van de Premium Cottage in De Vossemeren

De Kempervennen

De vernieuwde huisjes van Center Parcs De Kempervennen zien er prachtig uit. Het is opmerkelijk wat een fris kleurenpalet met veel natuurlijke materialen doet.

Tijdens de renovatiewerken zag een nieuw soort huisje het levenslicht: de Avontuur cottage. Deze accommodatie heeft een gethematiseerd interieur, waar elke kamer je mee op reis neemt rond de wereld. Er zijn zelfs speciale interactieve functies die je echt het gevoel geven dat je op expeditie bent.

vip cottage center parcs kempervennen
VIP cottage in De Kempervennen

De Eemhof

Een vakantie in Center Parcs De Eemhof wordt nog leuker, dankzij de opgeknapte huisjes. Alle cottages (Comfort, Premium en VIP) en hotelkamers werden gemoderniseerd. Het comfort ging flink omhoog. En voor gasten die helemaal tot rust willen komen, is er de gloednieuwe wellness cottage.

Ook de rest van het park werd aangepakt. De Aqua Mundo kreeg een Duo Racer glijbaan en de Action Factory werd in een nieuw jasje gestoken. Er zijn dus redenen genoeg om De Eemhof te bezoeken.

comfort cottage center parcs eemhof
Zithoek in de Comfort cottage van Center Parcs De Eemhof

Het Meerdal

Als je op zoek bent naar een Center Parcs met vernieuwde cottages, is Het Meerdal zeker het overwegen waard. Dit vakantiepark scoort hoog op alle vlakken, van activiteiten tot Aqua Mundo. De gerenoveerde huisjes vormen de kers op de taart.

Wat mag je verwachten? Een volledig opgefriste keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De interieur designers kozen voor een modern kleurenpalet, met speelse accentkleuren. Het resultaat mag gezien worden!

vernieuwde huisje in center parcs het meerdal
Eettafel en keuken in de Premium cottage van Het Meerdal

De Huttenheugte

Hoera, De Huttenheugte is vernieuwd! Het activiteitenaanbod werd uitgebreid en in de Aqua Mundo verrees een grote Water Playhouse.

De accommodaties werden ook onder handen genomen. Er zijn heel wat vernieuwde huisjes van 2 tot 12 personen. Het comfort en de afwerkingsgraad gingen omhoog, het energieverbruik omlaag. Op deze manier wordt Center Parcs een nog duurzamere vakantiebestemming.

vip cottage slaapkamer de huttenheugte center parcs
Slaapkamer van de VIP cottage in De Huttenheugte

Bispinger Heide

Ook in Duitsland werden parken onder handen genomen. Bispinger Heide, bijvoorbeeld. Alle accommodaties hebben een nieuwe uitstraling. De oude, versleten meubelen moesten plaats ruimen voor moderne zetels, tafels en stoelen. De keuken en badkamer werden ook opgefrist.

Het grootste deel van de huisjes kreeg een make-over. Enkel de woonboten bleven onveranderd.

premium cottage center parcs bispinger heide
Zithoek met haard in de Premium Eden cottage van Center Parcs Bispinger Heide

Park Eifel

Een van de meest recent vernieuwde Center Parcs huisjes zijn die van Park Eifel. De renovatiewerken werden pas dit jaar afgerond.

Ontdek zelf de gloednieuwe Comfort, Premium en VIP cottages. Hier vind je alles voor een zorgeloze vakantie. Nieuw in Park Eifel is de Wonder of Nature cottage, waar je in de voetsporen stapt van twee onderzoekers en een reis maakt langs de wonderen van de natuur.

Ook de Market Dome en Aqua Mundo kregen een upgrade. Het is dus het perfecte moment om deze Center Parcs te (her)ontdekken.

premium cottage center parcs park eifel
Vernieuwde Premium cottage van Park Eifel

Nog meer vernieuwing op komst

Center Parcs staat niet stil. Heel wat oudere parken worden stap-voor-stap verbouwd. Waarschijnlijk mag je dus binnenkort een update van deze pagina verwachten.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Eén reactie

  1. Wij hebben deze zomer in de vernieuwde huisje van het meerdal verbleven en die zijn echt veel mooier dan de vorige. echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief