parkinfo centerparcs logo
grootste centerparcs in nederland

Wat is de grootste Center Parcs in Nederland?

Elke Center Parcs locatie is uniek. Niet alleen qua zwembad en activiteiten, maar ook de oppervlakte. Maar wat is nu de grootste Center Parcs van Nederland? Ik ging op onderzoek uit…

Grootste Center Parcs in Nederland volgens oppervlakte

Als we puur naar de oppervlakte van het park kijken, is De Kempervennen de grootste Center Parcs van Nederland. Dit park heeft een oppervlakte van maar liefst 150 hectare. Ter vergelijking: dat zijn ongeveer 300 voetbalvelden.

Als je de plattegrond bekijkt, zie je meteen waarom dit vakantiepark zo groot is. Er zijn namelijk twee uitgestrekte meren. Op een hiervan liggen de woonboten waarin je kan overnachten.

center parcs kempervennen plattegrond

Grootste Center Parcs in Nederland volgens accommodaties

Center Parcs De Eemhof heeft het meeste aantal accommodaties van alle Nederlandse parken. Je kiest uit 801 bungalows, 50 hotelkamers, 100 appartementen en 5 woonboten. Hiermee heeft De Eemhof het ruimste aanbod.

Is groter beter?

Niet altijd. Het formaat van het park zegt weinig over de kwaliteit. Persoonlijk kijk ik altijd naar de verschillende cottages, de Aqua Mundo en het activiteitenaanbod. Op basis daarvan beslissen we naar welk park we op vakantie gaan. Hoe ga jij te werk?

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief