parkinfo centerparcs logo

Tips voor een Center Parcs last minute met 2 personen

Wil je er even tussenuit met je partner of een goede vriend(in)? Met een last minute aanbieding kunnen jullie lekker voordelig een weekendje weg. En dankzij mijn tips vinden jullie de beste Center Parcs last minute voor 2 personen. Lees snel verder en ontdek ze zelf.

Center Parcs last minute voor 2 personen

Zin in een last minute Center Parcs vakantie met z’n tweetjes? Hier zijn 4 tips:

1) Boek 1 tot 2 weken op voorhand

Eén of twee weken voor je gewenste aankomstdatum is een last minute vakantie meestal het goedkoopst. Je profiteert dan van echte bodemprijzen.

Het nadeel is dat de keuze beperkt is. Wanneer je een of twee weken op voorhand een Center Parcs last minute voor 2 personen wil boeken, zijn er al veel cottages verhuurd en blijven er slechts een handvol vrije bungalows over. De kans is dus groot dat je favoriete park of accommodatie niet meer beschikbaar zijn.

2) Kijk ook naar 4-persoons cottages

Als je met 2 personen een last minute in Center Parcs zoekt, ben je al snel geneigd om enkel naar 2-persoons cottages te zoeken. Dat is geen goed idee. Sommige parken hebben slechts een tiental van deze cottages, terwijl andere enkel grotere accommodaties aanbieden.

Daarom raad ik aan om ook 4-persoons cottages in je zoekopdracht op te nemen. Dankzij de last minute acties zijn die toch zeer goedkoop. De extra ruimte is mooi meegenomen.

last minute met 2 personen in center parcs terhills resort

3) Boek in het laagseizoen

Als je met z’n tweetjes naar Center Parcs gaat, ben je waarschijnlijk niet gebonden aan schoolvakanties. Door een verblijf in het laagseizoen te boeken, bespaar je flink wat geld. Een last minute in het hoogseizoen (zomervakantie, paasvakantie, kerstvakantie…) is doorgaans duurder dan een last minute op rustigere momenten.

4) Probeer een hotelkamer/appartement

Wie met 2 personen last minute naar Center Parcs gaat heeft weinig ruimte nodig. Een hotelkamer of appartement is dus ideaal. Je profiteert van de voordelen van een vakantiepark met de voordelen van een hotel, zoals de beddenservice en een ontbijtbuffet.

Opgelet: hotelkamers en appartementen zijn niet in elk park aanwezig. Je vindt een overzicht op deze pagina.

centerparcs hotelkamer

Check de last minutes

Klaar om een verblijf te zoeken? Neem een kijkje op centerparcs.be voor een overzicht van alle last minutes die op dit moment beschikbaar zijn.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief