parkinfo centerparcs logo
centerparcs bowling baan

Bowlen in Center Parcs

Een van de meest populaire activiteiten in Center Parcs is de bowlingbaan. Dat is geen verrassing, want er is niets zo leuk als een spelletje bowling met het gezin of vrienden.

Gooi jij een strike?

Bowling in Center Parcs is superleuk voor alle leeftijden. Zoek de juiste bowlingbal uit en probeer om een strike of spare te gooien. Voor kinderen is er een speciale ‘glijbaan’ waarop ze de bal kunnen leggen en af duwen. Door de railing die omhoog gaat komt hun bowlingbal niet in de goot terecht.

Op sommige momenten is er zelfs een interactieve bowling. Dan wordt de bowlingbaan tot leven gebracht met unieke licht- en geluidseffecten. Zeker een aanrader!

center parcs interactieve disco bowling

In elke Center Parcs

Bowling is een van de weinige activiteiten die in elk park van Center Parcs beschikbaar is.

Kostprijs

De prijs van een uurtje bowlen in Center Parcs start vanaf €27,50 (huur schoenen inbegrepen). Deze prijs kan variëren naargelang het park, de datum, de duur en het aantal personen. Vanaf 6 weken voor aankomst kan je in je account of de Center Parcs app de beschikbare tijdstippen en prijzen bekijken.

Ik raad aan om op voorhand een bowlingbaan te reserveren. Zo ben je zeker van een plaatsje. Vooral in de winterperiode, wanneer er regelmatig slecht weer is, is het vaak erg druk.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief