parkinfo landal
wat is beste landal in duitsland

Beste Landal park in Duitsland

Zin in een vakantie in het buitenland? Dan is Duitsland zeker en vast een aanrader. Onze oosterburen staan bekend voor hun mooie natuur, interessante bezienswaardigheden en heerlijke lekkernijen. Landal heeft verschillende vakantieparken in Duitsland. Ik ging op zoek naar het beste park.

Scores per park

De beste Landal in Duitsland vinden is niet eenvoudig. Het blijft namelijk een subjectieve keuze. Iedereen heeft andere wensen en noden, waardoor het moeilijk is om een absolute winnaar aan te duiden die bij iedereen in de smaak valt.

Toch deed ik een poging om op een objectieve manier het beste Landal park in Duitsland te identificeren aan de hand van review scores. Ik verzamelde de scores van Booking, Google, Zoover en Tripadvisor in één tabel. Het resultaat ziet er zo uit:

ParkBooking scoreGoogle scoreZoover scoreTripadvisor score
Landal Eifeler Tor8.54.38.24
Landal Salztal Paradies7.84.48.74
Landal Winterberg8.14.37.64
Landal Dwergter Sand8.14.27.14
Landal Hochwald8.64.46.83.5
Landal Mont Royal7.44.27.74
Landal Sonnenberg8.34.36.54
Landal Warsberg84.26.14
Landal Travemünde84.27.12.5
Landal Wirfttal8.14.14.74

Top 5 beste Landal in Duitsland

Op basis van bovenstaande klantenwaarderingen krijg ik één ‘superscore’ voor elk park. Uiteindelijk is dit de top 5 beste Landal in Duitsland:

  1. Landal Eifeler Tor
  2. Landal Salztal Paradies
  3. Landal Winterberg
  4. Landal Dwergter Sand
  5. Landal Hochwald

Landal Eifeler Tor in Heimbach, tussen Aken en Bonn, kwam als beste uit de vergelijking. Dit vakantiepark kreeg over de hele lijn bijzonder goede scores van reizigers. Gasten zijn bijzonder positief over de moderne kamers en het vriendelijke personeel. Daarnaast is Landal Eifeler Tor uitstekend gelegen. Er zijn allerlei winkels en bezienswaardigheden in de buurt. Dat is mooi meegenomen.

Op de tweede plaats staat Landal Salztal Paradies. Dit vakantiepark in hartje Duitsland staat bekend voor haar prachtige omgeving met vele wandelroutes. Je geniet er van de rustgevende natuur en heldere berglucht. Voor mountainbike liefhebbers is dit ook een uitstekende bestemming. Wanneer ik de reviews van Landal Salztal Paradies bekeek, viel meteen op dat gasten lovend waren over de locatie, service en hygiëne in het park.

Landal Winterberg wist ook een plaatsje in de top 3 beste Landal in Duitsland te bemachtigen. Op zowel Booking als Google, Tripadvisor en Zoover kreeg dit park zeer goede recensies. Landal Winterberg is de ideale locatie voor een sportieve vakantie. Er is voor ieder wat wils: wandelen, mountainbiken, nordic walking, golfen… ’s Avonds kom je heerlijk tot rust in je comfortabele chalet.

Op de vierde plaats vinden we Landal Dwergter Sand. In de honderden reviews die dit Duitse vakantiepark kreeg, kwamen enkele positieve zaken telkens terug: de gezinsvriendelijkheid, de uitstekende locatie en het leuke zwembad. Het strandje is bij warm weer een echte hotspot.

We sluiten de lijst met beste Landal parken in Duitsland af met Landal Hochwald. Niet ver van de grens met Luxemburg ontdek je een klein maar gezellig vakantiepark. Hier zal je jezelf geen seconden vervelen. Doe mee met een van de vele activiteiten of maak een uitstapje naar Trier, de oudste stad van Duitsland.

Wat vind jij de leukste Landal in Duitsland?

Ik wil nog eens herhalen dat deze rangschikking zeer persoonlijk is. Het is perfect mogelijk dat jij een andere Landal in Duitsland op de eerste plaats zet. En daar is niets mis mee. Alles hangt af van je eigen wensen en ervaringen. Plaats gerust een reactie en vertel ons wat jouw favoriete Duitse locatie is.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief