parkinfo sunparks logo
sunparks website

Nieuwe website voor Sunparks

Het is je misschien al opgevallen: Sunparks kreeg een nieuwe website. Die is veel stijlvoller en gebruiksvriendelijker dan de oude versie.

De Sunparks website in een nieuw jasje

Ik hoef er geen doekjes om te winden, want de vorige Sunparks website was hopeloos verouderd. Het ontwerp was niet meer van deze tijd en de bruikbaarheid op een smartphone liet ook te wensen over.

oude website Sunparks
De oude website van Sunparks

Het was dus hoog tijd voor een make-over.

Enkele weken geleden werd het nieuwe ontwerp gelanceerd. En wat meteen opvalt is dat het design wel heel erg lijkt op dat van centerparcs.be. Dat is logisch. Zowel Sunparks als Center Parcs behoren namelijk tot dezelfde groep (Pierre & Vacances). Het is dus veel interessanter om het bestaande platform aan te passen dan helemaal opnieuw te beginnen met een wit blad.

sunparks nieuwe website
Zo ziet de vernieuwde website eruit

De nieuwe Sunparks website ziet er niet alleen mooier uit, hij is ook gebruiksvriendelijker. Het is veel makkelijker om de verschillende vakantiehuizen en faciliteiten te ontdekken. Verblijven vergelijken en boeken gaat ook veel eenvoudiger. Vooral op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets is er een flinke vooruitgang.

Ontdek zelf het vernieuwde ontwerp op sunparks.com.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief