parkinfo centerparcs logo
centerparcs huisje met bubbelbad

Nieuw: jacuzzi in je Center Parcs huisje

De voornaamste reden waarom we op vakantie gaan, is om te ontspannen. En bij het woord ontspanning denk ik meteen aan een jacuzzi. Tegenwoordig vind je bij Center Parcs ook cottages met een jacuzzi op het terras – perfect voor een heerlijke relaxvakantie.

Wellness cottage met jacuzzi

Beeld je in: het is laat op de avond, bijna donker, en je ligt lekker ontspannen in je eigen bubbelbad. Op het terras geniet je van de ondergaande zon met een verfrissend drankje in de hand.

Deze droom wordt realiteit in een Center Parcs huisje met jacuzzi. De nieuwe wellness cottages zijn namelijk voorzien van een outdoor bubbelbad op het privéterras. Daarnaast hebben ze ook een echte wellness badkamer met je eigen sauna. Zaaaaalig!

wellness cottage jacuzzi in center parcs allgau in duitsland
Vanuit de jacuzzi op het terras van de wellness cottage in Center Parcs Allgau heb je een mooi uitzicht op de omliggende natuur

Beschikbaar in 3 parken

Voor een luxe vakantie is zo’n wellness cottage absoluut een aanrader. Helaas is deze accommodatie niet in elke Center Parcs beschikbaar. Momenteel vind je de wellness cottage in slechts 3 parken:

Center Parcs is heel wat parken aan het renoveren. Misschien komen er in de toekomst dus nieuwe huisjes met een jacuzzi op het terras. In dat geval zal ik bovenstaande lijst zo snel mogelijk aanvullen.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief